Dear messy people in the hoousseee..






Ok. Dapat idea. 
Messy people kat rumah ni bukan hanya anak-anak, tapi bapaknya jugak.
Oleh itu, mangsa utama adalah bapaknya. Kalau bapaknya dah kemas rumah, kebiasaannya secara otomatik anak-anak akan terpaksa kemas rumah jugak. 

Kita tak main sorok duit-duit ni sebab si bapak ada segala debit card, credit card, postcard, dan segala macam card. So, kita ganti duit dengan henfon dan laptop sebab tanpa henfon dan laptop, dia akan jadik macam orang meroyan kejap. 

Tak boleh cakap banyak. 
Misi bermula sekarang. 


5 comments:

  1. haha..lawak pulak jadinyer..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe...nak buat jugaklah...tp nak sorok remote astro

    ReplyDelete
  3. Inilah dikatakan anak bapak hihiii sorry

    ReplyDelete