Badan berisi ada isi ..........

Wahhhh.. bila baca komen kawan-kawan kata badan kita makin berisi, macam best je bunyinya.
Padahal tuan punya badan nak jalan pun melayang-layang. Badan tak ada isi, tinggal tulang jer. Misi nak menaikkan berat badan masih tak tercapai lagi sehingga ke hari ini.

Untuk pengetahuan, yang 'mengandung' tu ialah Mr. Brian. Lepas 9 bulan pun perut dia tak kempis- kempis lagi. Yang 'mengandungi' angin didalam badan ialah isterinya. Mungkin efek baju dan tudung lip lap lip lap di bawah terik cahaya matahari yang membuatkan badan nampak berisi kot. Ada kaitan ke macam tu? Tak ada maknanya nak bagi adik kat anak-anak yang sedia ada nih heh..

Untuk sekarang ini, saya masih memakai baju umur kanak-kanak berumur 12-13 tahun ataupun baju bersaiz 6. Ataupun baju saiz 8 tapi kena alter lepas tu. Tapi nanti kalau ada rejeki dapat tukar saiz baju dari saiz 6 ke saiz 8 tanpa alter, nanti saya update eh. Masa tu memang betul-betul ada 'isi' punya. InsyaAllah. Hehehe..

Disebabkan tak tau nak letak gambar apa, marilah kita lihat gambar kambing biri-biri ni yang bulunya sudah togel separuh yang ada hanya separuh je lagi. Bulu yang terjuntai-juntai tak sempat kena potong pun ada lagi kat badan dia ni. Kambing penakut kena cukur bulunya ini telah ditemui di Loch Doon, Scotland pada Jun yang lalu.

Eh.. berbulu betul nk buat ayat pasal bulu kambing nih.No comments:

Post a Comment