MENJAHIT. Menjahit?

Blog ini terpaksa dilupakan buat sementara waktu yang tidak dapat dinyatakan berapa lama tempohnya kerana tuannya telah membeli mesin jahit jenama Brother di carboot dengan harga £10 dan sekarang sedang sibuk dengan hobi terbaru iaitu MENJAHIT.

Wah.. bunyik macam terer je jahit baju padahal alter baju jer .

Sekarang tuan punya blog tengah gian alter baju-baju dalam almari hasil beli online yang tak dapat dipakai berkurun lamanya sebab bajunya besar walaupun sudah beli saiz yang sepatutnya.

Sekian.

12 comments:

  1. postla kat sini...nak tengok baju bajunya! :)

    ReplyDelete
  2. haha...biasa...sy mintak kat husband dibelikan mesin jahit brother berharga 3000 utk jahit kaki seluar je...hehe..mmg tak dapat

    ReplyDelete
  3. Sungguh lama menjahit Tuan blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teruskan menjahit. Nnt baju yg lama pun blh di pakai semula :)

      Delete
  4. Teruskan menjahit. Nnt baju lama pun boleh pakai semula :)

    ReplyDelete
  5. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete
  6. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete